Bel ons nu voor een afspraak

073 - 642 26 97
Dropdowns

Belangrijke informatie

Schoorsteenvegen blijft belangrijk!

Jaarlijks zijn er honderden schoorsteenbranden die aanzienlijke schade aan woningen veroorzaken.
Recent onderzoek heeft uitgewezen dat 40% van de schoorstenen niet periodiek worden geveegd.
Veel mensen staan er niet direct bij stil bij het feit dat een schoorsteen onderhoud nodig heeft.
Bij het stoken van hout, kolen of olie ontstaan onverbrande deeltjes die in het rookkanaal terechtkomen. Deze deeltjes hechten zich aan de wand van het rookkanaal en vormen teerachtige, zeer brandbare laag die creosoot genoemd wordt. Bij een temperatuur van ongeveer 500 graden (al snel bereikt wanneer u de kachel stookt) vliegt deze laag in brand en de schoorsteenbrand is een feit. Regelmatig de schoorsteen laten vegen is daarom belangrijk.

Hoe vaak moet de schoorsteen geveegd worden?

Bij het gebruik van hout, kolen of olie wanneer u de kachel of openhaard als sfeer verwarming gebruikt is een keer per jaar voldoende.
Bij intensief gebruik bijvoorbeeld als hoofd- of bijverwarming is het verstandig om het kanaal twee keer per jaar te vegen.

Ben ik verzekerd tegen schoorsteenbrand?

U bent onverzekerd wanneer er sprake is van achterstallig onderhoud. Mag een schoorsteenbrand voorkomen in uw woning dan kan de verzekering vragen naar een veegbewijs of moet u via een rekening kunnen aantonen dat de schoorsteen geveegd was.

Schoorsteenbrand nieuwbouw huis te Nieuw-Vennep
 

Voorwaarden:

In de jaren dat AON werkzaam is, is helaas gebleken dat er mensen zijn die niet altijd hun afspraak nakomen. Vandaar handelen wij onder enkele voorwaarden.

  - Op al onze werkzaamheden en het plaatsen van schoorsteenkappen heeft u 5 jaar garantie.

Uw garantie vervalt als een derde partij laat komen om onderhoud uit te voeren.
Deze garantie is gebaseerd op een jaarlijks inspectie en onderhoud van € 39.50,- (dit is tevens de prijs van het vegen van een schoorsteen)

Onze betalingen zijn uitsluitend per pin of contant wanneer overeengekomen! ( Contant? u ontvangt een kwitantie!)

Wanneer u bij AON een beschermings kap afneemt dan bent u verzekerd tot aan windkracht 7. Vanaf windkracht 7 of hoger valt dit onder u eigen opstalverzekering / stormschade-verzekering

Opdrachten worden uitgevoerd volgens offerte en/ of gemaakte afspraak. Deze opdracht kan kosteloos geannuleerd worden mits dit 1 maand van te voren gebeurd.
Annulering twee weken voor aanvang opdracht is 50% van het geoffereerd bedrag. Minder als twee weken is geen restitutie.

Heeft u bij ons een abonnement afgesloten? Dan gaat u een verbintenis aan voor minimaal 3 jaar. De eerst volgende 3 jaar bent u verzekerd van een veilige openhaard. Wanneer u een verbintenis aan bent gegaan en u zeg deze voor afloop op, dan dient de verkregen abonnementskorting terug betaald te worden plus administratiekosten van € 10,-

Algemeen Onderhoud Nederland
antwerpenstraat 8
5224te 's-Hertogenbosch
Nederland
info@algemeenonderhoud.nl
www.algemeenonderhoud.nlOpeningstijden:
Ma: 9:00 - 16:00
Di: 9:00 - 16:00
Wo: 9:00 - 16:00
Do: 9:00- 16:00
Vr: 9:00 - 14:00
Za: 9:00 - 11:00 Zo: Gesloten
Heeft u vragen en/of opmerkingen?
Bel ons:
+31 (0)73 - 642 26 97
06- 221 888 34